Liburnia Riviera


_kvarner-1392296033.jpg

Hotel Kvarner 

Kao prvi hotel na Jadranu, hotel Kvarner smatra se mjerilom opatijske elegancije i profinjenosti. Hotel je savršen za vjenčana i kongrese. 


cijene na upit

_amalia.jpgVilla Amalia 

Povijesna Villa Amalia smještena je u raskošnom opatijskom parku u neposrednoj blizini najpoznatijih gradskih znamenitosti. Oduševit će vas pogledom na iznimnu ljepotu plavetnila mora.


cijene na upit
_elsa.jpgVilla Elsa 

Posebnost ove vile je njena profinjenost i topla atmosfera. Omiljeno je odredište zaljubljenika u putopisni gradić Lovran. Okružena je raskošnim zelenim vrtom mediteranske vegetacije.


cijene na upit
_admiral.jpgHotel Admiral 

Smješten direktno na moru, Hotel Admiral nudi s izvrsne sadržaje, uključujući jedinu marinu u Opatiji, prostrane sobe, poslovni centar i moderne kongresne prostorije.cijene na upit
_belvedere.jpgVilla Belvedere 

Villa Belvedere smjestila se u samo srce mirnog gradića Lovrana. Oduševit će vas svojim uređenjem i šarmantnošću. Svojim gostima pruža intimnu atmosferu za opuštanje.


cijene na upit
_atlanta.jpgVilla Atlanta 

Ova prekrasna vila okružena je vlastitim raskošnim mediteranskim parkom. Svojim gostima pruža udobnost kategorije četiri zvjezdice.


cijene na upit

_medveja.jpgAutokamp Medveja 

Smješten u neposrednoj blizini mora i okružen mediteranskim zelenilom, autokamp i turističko naselje Medveja ultimativno je odredište za ljubitelje kampiranja i prirode.


cijene na upit

Fotogalerija

imggal-1360592551.jpg